10 motive pentru care merită achiziția unui grătar premium Big Green Egg

Total
0
Shares

Big Green Egg este mai mult decât un grătar pe cărbuni profesional! Produs inovativ din ceramică de inspirație japoneză, combinată cu tehnologii folosite de NASA, cu acest grătar unic pe piața din România te vei putea bucura de o experiență culinară de excepție, gata să ofere oaspeților tăi, momente culinare desăvârșite, demne de un ospăț regal autentic!

Acestea fiind spuse, hai să vedem care sunt 10 motive pentru care merită achiziția unui grătar premium Big Green Egg – un dispozitiv revoluționar ce îți va schimba complet cam tot ceea ce știai până acum despre gătitul în aer liber.

1. Încredere redată de brand și experiența dovedită     

Cel mai important aspect atunci când alegi un grătar este să te orientezi spre producători consacrați și dedicați soluțiilor gastronomice, care să aibă renume pozitiv pe piață, experiență și care, să îți ofere siguranța din punct de vedere al rezistenței și fiabilității în timp. Ca și bonus, produsele premium beneficiază de suport tehnic local, chiar dacă producătorul are sediul în altă țară.

2. Atenție acordată calității materialelor

Un grătar profesional se bucură de garanția calității. Marii producători se concentrează pe inovație și îmbunătățirea constantă a produselor ca să te bucuri de cea mai bună experiență de gătit în aer liber. Astfel, materialele de calitate, recunoscute pentru că oferă cel mai bun randament din punct de vedere termic (al retenției de căldură) sunt: ceramica – de obicei în strat interior, oțelul de tip corten sau fonta – care este un foarte bun conductor termic. Evident, în funcție de bugetul fiecăruia există și soluții de grătare ieftine care își fac treaba, dar nu se vor putea compara niciodată din punct de vedere al rezultatului final, resimțit în frăgezimea și aromelee deosebite ale cărnii preparate pe un grill căptușit cu plăci ceramice.

3. Accesorii și configurare personalizată

Cei care produc grătarele profesionale, de obicei, nu furnizează doar dispozitivul de gătit, ci și accesoriile, care mai de care mai diverse și mai utile, create special pentru modelul de grătar comercializat. Asta se traduce în accesorii personalizate, dedicate pentru a fi folosite împreună cu piesa de bază. Colecția de accesorii este mereu în creștere, cei de la Big Green Egg, având în prezent disponibile, peste 90 de accesorii utile pentru grătarul EGG!

4. Garanție pe viață!

Aici nu ne referim neapărat la perioada în care se include servisarea produsului achiziționat (care poate fi de 2, 3, 5, 10 ani sau mai mult), ci de cum este gândit produsul să funcționeze, astfel încât să fie durabil și să te țină o viață întreagă. Cu toate acestea, cei de la Big Green Egg, chiar oferă garanție pe viață pentru orice produs achiziționat.

5. Ușurința la asamblare

Modelele de grătar profesionist, vin întotdeauna cu instrucțiuni de montaj sau asamblare, făcând din procesul de instalare o etapă rapidă și facilă, care poate fi parcursă de către oricine. Producătorii care se respectă, au mereu instrucțiuni simple, atașate produsului sau chiar un video de prezentare.

6. Atenția la detalii

Produsele despre care vorbim în acest articol și care sunt disponibile în România în oferta echipei Gratar.RO, se diferențiază de cele standard și prin modul în care sunt proiectate și fabricate. Un grătar sau cuptor ceramic premium, nu este fabricat în serie, ca în cazul unui dispozitiv ieftin de gătit (grătar din fier), ci i se acordă o atenție deosebită, în special în privința detaliilor, a esteticii sau al designului final. De asemenea, produsele nu sunt asamblate în țări precum China sau Turcia, iar întreg procesul de fabricare și asamblare cu piesele premium, se derulează în țara de origine, direct la sediul producătorului din Olanda sau SUA.

7. Design atractiv și funcțional

Grătarele de ultimă generație, pe lângă faptul că te ajută să gătești preparate delicioase, suculente și sănătoase, au și un design modern, elegant și funcțional. Finisajele exterioare ale oțelului de tip corten sau a ceramicii lucioase conferă grătarelor, un aspect unic, care te va ajută să gătești și gustos, și cu stil.

8. Rețete culinare adaptate grătarului

De obicei, marii producători de grătare profesionale, vin și cu rețete special adaptate produselor pe care le comercializează, oferind o secțiune întreagă pe site-ul lor cu rețete și tutoriale video cu posibilități numeroase de gătit.

9. Portabilitate și mobilitate

Spre deosebire de un cuptor de grădină zidit clasic, un grătar profesional este mobil. Îi poți schimba locul în curte sau grădină, în funcție de nevoile tale. De multe ori, modelele sunt prevăzute cu mânere și roți pentru o deplasare facilă dintr-un loc în altul. În plus, există grătare care, datorită dimensiunilor sau a modului în care au fost proiectate, sunt perfect portabile – la cabana, la iarbă verde sau la picnic.

10. Joacă-te, experimentează și redescoperă plăcerea gătitului diversificat!

Pe un astfel de grătar profesional, poți încerca o mulțime de stiluri de gătit: grill, prăjire, coacere, afumare sau slow cooking și poți pregăti o gamă largă de cărnuri și preparate culinare: pui, porc, vită, pește, curcan, legume, pâine de casă, pizza sau chiar plăcinte și prăjituri. Poți găti direct la flacără sau pe placa de copt, ori poți încerca gătitul indirect, cu deflector interpus între flacără și grilajul grătarului. Posibilitățile sunt limitate doar de imaginația ta.

Pe lângă gama de grătare premium Big Green Egg, pe www.gratar.ro îți poți comanda și alte modele clasice de grătare pe cărbuni, grătare pe gaz, grill-uri electrice, grătare economice cu cel mai bun raport calitate/preț sau diferite ustensile grătar, alături de toate accesoriile și materialele necesare construirii frumoaselor grătare zidite din cărămidă pentru curte sau grădină!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si