Big Green Egg: Câștigătorul titlului de cel mai rapid grătar de vită în cadrul competiției Romanian Beef Master!

Total
0
Shares
grătar-big-green-egg-in-curte

În luna august 2021, s-a desfășurat în județul Sibiu, competiția culinară Romanian Beef Master, găzduită în locația Symphony by the Lake, la care, echipa Gratar.RO a participat alături de cei mai buni șefi și bucătari români cu un model inedit de grătar ceramic de tip kamado: Big Green Egg

S-au pregătit, spre deliciul tuturor celor prezenți, peste 80 kg de carne de vită Angus din totalul de 800 kg ale evenimentului, iar vizitatorii au fost super încântați de gustul intens și de aspectul deosebit ale preparatelor gătite pe acest tip de grătar pe cărbuni american cu totul și cu totul special. Drept dovadă, aceștia au și obținut titlul competiției de “CEA MAI RAPIDĂ ECHIPĂ” la preparat carne de vită premium, pe foc! 

Festinul pus la cale participanților nu ar fi fost posibil fără instrumentele necesare, iar echipa Gratar.RO a venit pregătită cu cele mai bune grătare pentru gătit vită: cuptorul ceramic Big Green Egg, dar și vatra din oțel cu plită OFYR!

Despre BIG GREEN EGG

Chiar dacă pentru acest model premium de grătar kamado Big Green Egg va trebui să scoți din buzunar puțin mai mult decât pentru alte grătare standard de pe piață, gustul și aroma intensă a preparatelor gătite pe un astfel de cuptor cu capac sunt absolut memorabile și îți garantăm că va merita toți banii. Controlul temperaturii se face cu ajutorul învelișului ceramic interior, al termometrului profesional fixat în capac și al celor 2 reglaje de admisie aer care te ajută pentru un control al temperaturi atât de precis, încât vei crede că gătești cu un grătar pe gaz!

Garanția pe viață și calitatea materialelor din care este confecționat acest grătar ceramic inedit, sunt alte două avantaje care te vor face să înțelegi de ce merită achiziția unui dispozitiv care folosește tehnologie împrumutată de la navetele spațiale NASA. În plus, gătitul pe un EGG este extrem de simplu și sigur, risipindu-ți automat toate temerile legate de carne arsă sau greșeli la prepararea tuturor tipurilor de preparate: carne de vită, pește afumat, pizza pe vatră, pâine de casă, prăjituri sau alte specialități culinare!

Indiferent de preparatele gătite, acest tip de plită vă va oferi garanția gătitului sănătos și delicios în aer liber, la care poate participa întreaga gașcă de prieteni. Aspectul grătarului este unul exclusivist, deosebit și modern, potrivindu-se în orice curte, grădina sau pe terasă. Modelele variază pe dimensiuni diferite și opțiuni suplimentare diverse în funcție de nevoi și de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Așadar, dacă și tu ești un pasionat al gătitului pe grill și îți dorești să scoți gustul sublim și suculent din acea bucată strașnică de vită sau poate ești adeptul gătitului sănătos al legumelor, puiului sau peștelui pe grătar, intră chiar acum la secțiunea dedicată pe site-ul www.gratar.ro.

grătar-big-green-egg-cu-masa

Tot acolo vei putea afla tot ce ai vrei despre o varietate de grătare clasice pe cărbuni – premium sau economice, grătare pe gaz sau grill-uri electrice, alături de accesoriile și materialele necesare construcției de grătare de grădină din cărămidă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si