De ce să comanzi pizza de la restaurant, dacă ți-o poți face singur acasă în cuptorul pentru pizza Alfa Forni?

Total
0
Shares

Foarte puține lucruri în viața sunt la fel de așteptate de către toți membrii familiei sau gașca de prieteni, precum o comandă de pizza aburindă de la restaurantul tău preferat. Dar cum ar fi ca, de acum înainte, să poți coace delicioasele sortimente de pizza la fel ca un bucătar adevărat, direct la tine acasă!?

În acest sens, echipa Gratar.RO îți face cunoștință cu o nouă gamă de stații de gătit italiene ALFA FORNI – lider pe piața italiană și europeană, în materie de cuptoare tradiționale pentru pizza sau pâine de casă.

Cuptoarele pentru pizza sunt fabricate în întregime în Italia, la fabrica din aproprierea Romei, în Angani, unde este și locul de “naștere” al pizzei. Alfa Forni este o companie specializată în cuptoare pe lemne sau gaz, și mai mult decât atât, reprezintă o afacere de familie, proiect ce a luat naștere în 1977 și condus cu pasiune și dorință continuă de a inova și dezvolta măiestria gătitului italian la cele mai înalte standarde.

Cuptoarele de grădină Alfa Forni devin alegerea potrivită, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii din întreaga lume, deoarece sunt cuptoare premium, ușor de utilizat, ce îmbină perfect tehnologia cu tradiția. Indiferent că vorbim despre modelele casnice sau pentru amatori, cuptoarele dispun de aceași tehnologie, oferind șansa tuturor pasionaților de pizza să le poată coace acasă, la fel ca într-o pizzerie autentică.

Ce este atât de special la cuptoarele Alfa Forni?

Faptul că arderea lemnului rămâne uniformă, creând momente și sentimente de bucurie legate de amintirile învăluite în aromele pâinii proaspete din casa caldă de la țară, invocă bucatele gustoase și sănătoase ale vremurilor de odinioară! Arderea lemnelor în cuptor degajă omogen căldura, furnizând alimentelor o aromă unică. Linia de cuptoare Alfa Forni îmbunătățește fiecare experiență a gătitului în aer liber, unde, design-ul inovativ întâlnește performanța cu scopul de a oferi o aromă deosebită preparatelor tale.

În continuare trebuie să știți că gama italiană de cuptoare Alfa Forni se împarte în două categorii distincte, în funcție de destinație și modul de utilizare, astfel:

Cuptoare domestice Alfa Forni

Acestea fac parte dintr-o gamă de cuptoare adresată amatorilor pasionați de gătit, la care, frumusetea întâlnește performanța cu scopul de a îmbunătăți experienta gătitului cu ajutorul unui dispozitiv inovativ, dar la un preț accesibil. Gătitul într-un cuptor cu aprindere rapidă unde, 5 minute sunt suficiente pentru a-l încălzi la 500 grade, reprezintă o soluție excelentă pentru cei care vor să se bucure de bucate delicioase, coapte perfect.

Cuptoarele profesionale Alfa Forni

De această dată vorbim despre o gamă de cuptoare profesionale metalice, concepute pentru bucătarii profesioniști din restaurante, pizzerii, bucătării profesionale, show-cooking și food trucks. Acestea sunt echipate cu tehnologie Compact Flame ce asigură un randament superior, unde dimensiunile compacte și performanța sunt cheia succesului comercial!

Pe lângă cuptoarele profesionale pentru pizza Alfa Forni, site-ul www.gratar.ro este casa virtuală pentru alte multe feluri de informatii in legatura cu grătare și unități de gătit performante.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si