Weber Q 2400: Vedeta grătarelor electrice de înaltă performanța a ajuns în România

Vedeta grătarelor electrice de înaltă performanța a ajuns în România și poartă numele de Weber Q 2400. Acest model premium de grătar electric, ridică ștacheta în ceea ce privește gătitul fără fum la interior. În bucătărie sau chiar și pe balconul apartamentului tău, aromele și performanțele specifice unui grătar electric produs în SUA, te vor încânta cu adevărat!

Vei putea să prepari burgeri, fripturi și cotlete, pui, pește, legume sau fructe de mare, direct pe grill-ul din fontă emailată cu porțelan, ca un veritabil Chef BBQ, uimindu-i pe toți cu aromele și gustul puternic de grătar.

Așadar, e simplu de înțeles de ce n-ar trebui să lipsească un astfel de dispozitiv performant, din nicio bucătărie din România! Cu ajutorul acestui grătar electric de înaltă calitate, vei putea găti rapid și sănătos, cele mai gustoase preparate făcute în casă! Modelul Weber Q 2400 face parte din gama deosebită de unități de gătit electrice potrivite pentru mese îmbelșugate la interior, pentru întreaga familie sau gașcă de prieteni.

Grill-urile Weber sunt mai mult decât niște simple grătare electrice pentru acasă. Acestea reprezintă un concept inovativ de gătit cu ajutorul plitei încălzite electric, dotate cu sistem de control al temperaturii i-Grill, care dă tonul unui nou standard pe piața soluțiilor de gătit indoor. În plus, modelele sunt disponibile în catalogul Gratar.RO la prețuri avantajoase și cu transport asigurat, indiferent de orașul în care locuiești!

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit

Fă cunoștință cu Weber Q2400 Antracit, grătarul electric ce propune mix-ul ideal între aroma originală a grătarului și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre! Reflectorul de căldură din capacul grill-ului, garantează o difuzare uniforma a căldurii pe alimentele gătite pe grătar, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, legumelor sau fructelor de mare.

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte, a suportului, precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Q2400 devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Avantajele și beneficiile grătarelor electrice Weber Q:

Așa că, dacă vrei un grătar electric premium la un preț avantajos, care poate fi utilizat în siguranță chiar și pe balconul sau terasa locuinței tale, încearcă selecția de grătare electrice profesionale Weber. Vei avea parte de opțiuni diverse cu proprietăți inovative, dar și de o gamă completă de grătare clasice pe cărbuni, grătare economice sau grătare de grădină din cărămidă, spectaculoase!

Exit mobile version